Gratis advies over werkhouding

RAALTE – Door de coronacrisis is het voor veel mensen niet mogelijk om hun werk op de normale manier uit te voeren. Dit geldt ook voor oefentherapeuten, waaronder Mirjam Zwerink. Zij werkt vanuit een praktijk aan de Drostenkamp in Raalte. Om toch iets nuttigs en positiefs te doen in deze tijden, biedt zij aan om mensen geheel gratis advies te geven over hun werkhouding en zo mogelijk klachten te voorkomen. Mirjam ziet op tv en in de krant in deze weken veel mensen op hun laptop werken, bijvoorbeeld aan de keukentafel. Dat gebeurt echter vaak in houdingen die echt beter kunnen. Met persoonlijke instructies via beveiligd videobellen wil ze dit verbeteren. Als tegenprestatie vraagt zij mensen om iets te doneren (vrije gift) voor de bestrijding van het coronavirus, bijvoorbeeld via het Rode Kruis. Belangstellenden kunnen bellen, tel. 0572-353130, mailen mirjam@cesarraalte.nl of naar de site staging2.mirjam.cesarraalte.nl gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.