Home / Nieuws / Erwin Nyhoff treedt op bij Stevenskamp

Erwin Nyhoff treedt op bij Stevenskamp

HEETEN – De bewoners en medewerkers van Stevenskamp in Heeten werden vrijdagmiddag getrakteerd op muziek van Erwin Nyhoff en DJ Calvin. Food2taste zorgde ondertussen voor borrelhapjes met patat.

Foto: Paula Rampen

Ongeveer een maand geleden kwam Esther Mazzavillani van Food2taste op het idee om de ouderen in de zorginstelling op te vrolijken. Een simpel oproepje op Facebook leverde al snel het gewenste resultaat op. DJ Calvin Klein Overmeen (van Headphone Players) reageerde binnen vijf minuten. Hij maakte voor de gelegenheid een speciale playlist. Ook Erwin gaf vlot gehoor aan de oproep. Hij bracht prachtige oude nummers ten gehore waaronder ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld.

Erwin noemde het een van zijn meest vreemde optredens ooit (bizar om ouderen achter glas toe te zingen), maar ook hij genoot. Ondertussen werden de bewoners van Stevenskamp getrakteerd op patat met snackjes van Food2taste. Deze werden door een aantal vrijwilligers afgeleverd aan de medewerkers van Stevenskamp. Horecagroothandel List uit Raalte sponsorde de actie met friet.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.