Erfcoaches telefonisch en digitaal bereikbaar

REGIO – Ook in coronatijd kunnen agrariërs en andere erfeigenaren terecht bij de erfcoaches van de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte. De gesprekken gaan op dit moment telefonisch en digitaal (bijvoorbeeld via Whatsapp video of Skype). De erfcoaches weten alles over de financiering en subsidiëring van erfprojecten, duurzaamheid, asbestsanering en herbestemming. De gesprekken zijn vertrouwelijk en gratis. Erfcoach Jantine Haverkamp (gemeente Raalte) is bereikbaar op mob. 06 1488 8093 of e-mail: jantine@dekrachtvansalland.nl. Yvonne In ’t Veld (gemeenten Olst-Wijhe en Deventer) is bereikbaar op mob. 06 1098 2276 of e-mailadres yvonne@dekrachtvansalland.nl. Zie verder staging2.dekrachtvansalland.nl/erfcoaches.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.