Dorpsquiz Raalte: geen 100 maar 150 teams

RAALTE – Geen honderd, maar niet minder dan 150 teams doen zaterdagavond 19 december mee aan de tweede Dorpsquiz Raalte. De reden voor deze onverwachte stap? De technische haperingen bij het digitale inschrijfsysteem toen woensdagmorgen 1 april om 5 uur ’s morgens de inschrijving begon.

“Het was ook echt niet ons plan om op te schalen, maar we wilden ook niet zoveel mensen teleurstellen omdat er een technische storing was”, zo vertelt Esther Schulten namens de organisatie. “De tijd die we hadden gekozen, was bewust zo vroeg ’s omdat we het vermoeden hadden dat het echt storm zou lopen. En dat was dus ook zo. Heel veel mensen hebben zich toen maar via de mail opgegeven omdat ze zich niet als team konden inschrijven. We vonden dat we al deze enthousiastelingen echt niet konden laten zitten. Ik kan nu al zeggen dat we er als organisatie eind dit jaar goed druk mee worden, nog meer nakijkwerk en drukte. Maar dat gaat ons lukken. Samen de schouders eronder, dat is natuurlijk ook ontzettend leuk om te doen.”

De organisatoren kregen veel positieve reacties binnen. “Zo gaaf dat we weer iets positiefs hebben om naar uit te kijken, dat las je veel”, vertelt Esther. Naar schatting (op basis van de gebruikte namen) is het zo’n 70 procent van de teams van vorig jaar nu weer gelukt om zich in te schrijven. “Maar we hebben ook leuke nieuwkomers met weer zeer originele namen: Opel Manta Club Salland, Haute Quizine, de Spindoctors, De Kapperties van Zelhorst, noem maar op.”

De datum en locatie van de prijsuitreiking en feestavond staan ook al vast: zaterdagavond 23 januari 2021 bij De Leeren Lampe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.