De Zingende Badmutsen houden de moed erin

REGIO – Onder de noemer ‘De Zingende Badmutsen houden de moed erin’ tuffen Femke Haaksma en Luisella Lai van Theateratelier ToiToiToi met hun solex en muziekkar de gemeente Olst-Wijhe door met liedjes van vroeger en sketches. Via UtHuus, de Goede Buren en particuliere initiatieven krijgen de Badmutsen locaties door om (alleenstaande) ouderen en/of mensen die om welke reden dan ook een verzetje kunnen gebruiken, te verblijden met een onverwachts bezoekje op de stoep. Natuurlijk wordt er voor de gepaste anderhalve meter afstand gezorgd door een vrijwilliger die met hen meerijdt.

Foto: Hans Meulman

Is er iemand in de gemeente die alleen is en/of wel zo’n vrolijk moment kan gebruiken? Geef hem/haar dan op via info@zingendebadmutsen.nl. Zie verder staging2.zingendebadmutsen.nl of de Facebookpagina van de Zingende Badmutsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.