Crowdfundingsactie van Taveerne Tivoli

RAALTE – Eva Middelbosch van Taveerne Tivoli in Raalte is gestart met een crowdfundingsactie om haar horecagelegenheid financieel in de benen te houden. De sluiting als gevolg van de coronacrisis hakt er flink in. “Wie mij kent weet dat ik een harde werker ben die niet graag om iets vraagt, maar nood breekt wet”, stelt Eva in een Facebookpost. En: “Zonder jullie hulp komt het niet goed”.

“Zoals ieder ondernemer heb ik veel in mijn zaak geïnvesteerd en zijn de laatste investeringen om het seizoen in te gaan gedaan, met als gevolg dat ik geen reserves meer heb. Als de deuren gesloten moeten blijven (en dan moeten ze voorlopig nog wel even), zijn er geen inkomsten en kan ik ‘mijn’ Team Tivoli en de vaste lasten niet meer betalen. Met het schaamrood op mijn wangen vraag ik jullie deze actie zoveel mogelijk te delen…”

“Weet ook dat ik op alle mogelijke manieren inkomsten probeer te genereren, maar in mijn setting, met een heel klein keukentje mág en kán ik mijn personeel niet aan het werk hebben. Ik heb de koelkasten leeg gekookt en maaltijdboxen bezorgd. Nu zijn er BBQ pakketten te koop om de vriezers leeg te maken (dan kunnen de stekkers eruit om op de vaste lasten te besparen). Ook ben ik ben bezig met ‘ribsfortheroad’ – waar je later meer over zult horen.”

Daarnaast kondigt Taveerne Tivoli ook alvast aan dat er, als de omstandigheden dat weer toelaten, een groot tuinfeest komt met livemuziek. Diverse bands hebben al geheel belangeloos hun medewerking toegezegd. Over de voorverkoop volgt op termijn meer informatie. Bovendien komt Taveerne Tivoli ook met speciale T-shirts, waarvan de opdruk is ontworpen door de Australische tatoeëerder Beau Ingleton. Zie verder gofundme.com.#Help de horeca

Voor zover bekend is de crowdfundingsactie van Taveerne Tivoli de eerste in de regio. Maar het lijkt niet onwaarschijnlijk dat er meer zullen volgen. De nood is hoog. Op landelijk niveau is daarom al de actie #Help de horeca in het leven geroepen. Op staging2.helpdehoreca.nl kan iedereen waardecheques kopen die na de coronacrisis bij een horecagelegenheid naar keuze gebruikt kunnen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.