Home / Sallandcentraal / Contact over Parkinson en coronavirus

Contact over Parkinson en coronavirus

DEVENTER/RAALTE – Het maandelijkse Parkinson Café in Deventer gaat in verband met het coronavirus niet door, maar er zijn voor mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme en hun naasten en mantelzorgers wel manieren om in contact te blijven. Zo is er voor leden van de Parkinson vereniging een online community waarin ervaringen en tips kunnen worden uitgewisseld. Het verenigingsbureau is ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op nummer: 030-656 13 69 of per e-mail: info@parkinson-vereniging.nl. Voor meer informatie over parkinson(isme) en corona zie www.parkinson-vereniging.nl/corona.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.