Carolien Jonkman: Corona anders beleefd

Angst is een slechte raadgever en wordt soms gebruikt om verdeeldheid te zaaien, in plaats van onszelf op te bouwen. Je wordt ziek omdat er iets in je systeem niet gezond is en om aanpassing vraagt. Koorts reinigt het lichaam en je hoofd, hart en longen van alles wat je ziek maakt. Er is elk jaar een nieuw griepvirus, want elk jaar verandert het virus. Ons immuunsysteem maakt elke keer antistoffen. Op energiegebied past het systeem zich aan om anders te denken, anders te voelen en te doen.

Door de kleine veranderingen zijn de meeste mensen wel bestand tegen de griep en hebben ze maar milde klachten. De griepprik die elk jaar aangeboden wordt aan mensen in de risicogroep, bevat onder andere de virussen van de jaren ervoor. Zodat het iets beschadigde immuunsysteem weer de antistoffen ´herinnert´ en extra aanmaakt en dus extra opruimt. Heel soms wordt er wereldwijd een grote aanpassing gevraagd van het (immuun) systeem. Dan mag het lichaam veel nieuwe antistoffen aanmaken. Soms is het dan nodig om alle structuur die er was om te gooien.

Voor alle duidelijkheid. Tot nu toe gaan alle mensen nog dood. In elk geval verlaten we tot nu toe allemaal het fysieke lichaam op een bepaald moment. Bij een paar duizend mensen in Nederland levert het coronavirus daar een bijdrage aan. Ik heb innerlijk en via sessies met mensen met het virus mogen onderscheiden dat de ziekmakende energie te maken heeft met gedachten en emoties als ´hoe beleef ik mijn leven, hoe heb ik mijn leven gevormd, wat wil ik in mijn leven, wil ik nog wel of niet blijven leven´. Zij kregen bewustzijn aangaande ruimte, rust, vreugde en ontspanning, en zo kunnen ze vanuit vol hart en volle lucht in de longen leven. Ze kregen een nog sterker vertrouwen in het aanpassingsvermogen van hun immuunsysteem.

Het locked-down thuiszitten kan bij alle mensen pittige gevoelens, woorden, gedragingen en kwesties geven. Die wil en kan niet iedereen onder ogen zien. De angst opgelegd door de media en berichtgeving rondom het virus laat mensen mogelijk nog extra stikken van angst. Hoe schrijnend ook voor de overleden mensen en hun familie, veruit de meeste mensen genezen. Zij die sterven zijn meestal op hoge leeftijd of waren al ziek.

Maar wat maakt nu dat wij allemaal geloven dat ons lichaam niet sterk genoeg is om een virus te overwinnen, dat we ons niet aan kunnen passen. Gelukkig worden steeds meer mensen wakker. En dat is de hoogste tijd… Angst denken weg. Laten wij allemaal het vertrouwen hebben dat de mensen op de IC, de verpleegkundigen en zieke mensen thuis inzichten, heling en vertrouwen krijgen in het genezend vermogen; dan helpen we ook al enorm positief mee.

Voor vragen of ervaringen kun je me bereiken via info@carolienjonkman.nl of via 0572-358181.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.