Carolien: Afstand houden en toch verbonden!

We zitten allemaal in dezelfde situatie, in Nederland en zelfs wereldwijd. We moeten afstand houden van elkaar en zoveel mogelijk tijd thuis door brengen. Het biedt mooie kansen om dat te doen wat uitgesteld werd of is blijven liggen. Nu we minder in het energieveld    van anderen zitten, komen we onszelf dus ook tegen. Deze tijd biedt kansen om dieper naar binnen te gaan en diepere verbindingen met jezelf, je innerlijk, te maken.

Ondanks afstand op menselijk vlak, zijn wij altijd energetisch met elkaar verbonden. Dat is het groepsbewustzijn, een collectief bewustzijnsveld. Buiten dit veld ontwikkelen en zijn wij een individueel bewustzijn.  We hebben dus altijd verbinding met elkaar. Ook als er een lock down is. We ervaren daar soms hinder van, maar we kunnen dat ook ten positieve ervaren en benutten. De ruimte die iedereen nu door de wereldsituatie krijgt, om tijd aan zichzelf te besteden, kan goed benut worden om fysieke klachten nader van binnen uit te belichten en de boodschappen ervan te onderzoeken voor ieder persoonlijk. Elke klacht draagt een boodschap in zich voor jou en is een weerspiegeling van ‘vast gezette’ emoties, trauma’s en energie. Van niet moeiteloos stromende energieën of oude wonden die om aandacht en heling vragen.

Dat betekent dat werken met bewustzijn, heling en verbinding ook op afstand via energie en afstemming werkt. D
at betekent dat we tegelijkertijd afstemmen op de energie. Je kan je gewoon ontspannen, mee afstemmen en voelen wat er voor jou innerlijk naar voren komt of op komt borrelen, mee mediteren of wat voor jou maar goed voelt. Dit kan ervaringen in het moment opleveren (met vaak langere na- en doorwerking) en kan wijzigingen (groei, healing, verandering, transformatie) van energie aanreiken. Zo is op afstand hoofdpijn bij een man weggegaan, na de afstandheling toen zijn arm begon te trillen. Veel verandering kan op deze wijze gebeuren. Ook mag er veel heling via een dochter voor haar vader van 80 jaar die positief getest is op corona, dus zorg en heling voor mensen op afstand van jou, daar kan de energie naartoe gaan..

Dezelfde moment ontvang je mijn verslag met wat ik heb mogen ervaren en waarnemen. Vaak is daar ook weer herkenning in terug te vinden.

Ik ontmoet je graag! En als dat nu niet live in de praktijk is, dan graag op afstand! Voor iedereen die graag extra ondersteuning, bekrachtiging of verbinding wenst te ervaren in deze bijzondere tijd. Voor vragen of aanmeldingen kun je me altijd mailen via info@carolienjonkman.nl of via 0572-358181

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.