Home / tweetpost / Brandweer rukt uit: vogeltje vast in dak

Brandweer rukt uit: vogeltje vast in dak

RAALTE – De brandweer werd vrijdagochtend gevraagd om naar de Koningspil in Raalte te komen. Niet voor een flinke brand of een lekkage, maar om een vogeltje te bevrijden dat vastzat in een dak van een woning. Na wat zoekwerk werd binnen een dakplaat losgebroken. De vogel, een Kauwtje zo bleek, kon zo bevrijd worden.

Foto: Arnold Roolvink

Hoe de vogel precies vast is komen te zitten is niet duidelijk. De bewoonster heeft aangegeven hulp in te schakelen om dit in de toekomst te voorkomen. De schade in de woning probeert de bewoonster te verhalen bij de verzekering.

 

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.