Home / Sallandcentraal / Borrelhapjes aan koord naar overkant Brugstraat
.

Borrelhapjes aan koord naar overkant Brugstraat

RAALTE – Je kunt natuurlijk bij de pakken neer gaan zitten in de anderhalvemetersamenleving, maar je kunt natuurlijk ook je creativiteit inzetten. Dat deden enkele overburen van de Brugstraat in Raalte afgelopen zondag (eerste paasdag). In het kader van een ‘balkonbuurtborrel’ waren twee bevriende stellen op initiatief van straatbewoonster Astrid Paalman aan het kokkerellen geslagen. Onder hen ook kok Tjalco Zetzema. De gerechtjes werden met een mandje aan een over de straat gespannen koord naar de overkant van de straat vervoerd. De buren van de Brugstraat ontplooien vaker gezamenlijke activiteiten, zoals een straatversiering tijdens Stöppelhaene van balkon naar balkon. De balkonbuurtborrel stond nog op het verlanglijstje. Eerste paasdag was volgens de betrokken buren de uitgelezen kans voor zo’n borrel met lekkere hapjes. En het kon ook. Er was immers weinig tot geen (vracht)verkeer op de weg. Het zorgde voor nieuwsgierige blikken van voorbijgangers en jaloerse blikken van andere buren.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.