Boekenmarkt en Deventer op Stelten afgelast

DEVENTER – Deventer Op Stelten en de Deventer Boekenmarkt gaan dit jaar vanwege de coronacrisis niet door. Stichting dEVENTer, eindverantwoordelijke en organisator van de beide evenementen, heeft dit besluit moeten nemen. Belangrijkste reden is dat grootschalige publieksevenementen alleen door mogen gaan als de gezondheid en veiligheid gegarandeerd kunnen worden. Dat is nu niet aan de orde en in juli en augustus ook nog niet.

Deventer Op Stelten zou dit jaar plaatsvinden van 10 tot en met 12 juli, de Deventer Boekenmarkt op zondag 2 augustus. Ook het muziekfestival Hoogtevrees in het Worpplantsoen, onderdeel van Deventer op Stelten, is afgelast, net zoals poëziefestival Het Tuinfeest, dat deel uitmaakt van het randprogramma van de Deventer Boekenmarkt. Stichting dEVENTer heeft alvast nieuwe datums geprikt voor volgend jaar. Deventer op Stelten zal dan plaatsvinden van 8 tot en met 11 juli en de Deventer Boekenmarkt op zondag 1 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.