Bloemen voor ouderen in Heino

HEINO – Sinds Corona de wereld in zijn greep heeft, zijn we extra op onze hoede. Ouderen worden het hardst getroffen, letterlijk en figuurlijk. Ouderen in verpleeghuizen mogen geen visite meer ontvangen, want zij behoren tot de meest kwetsbare groep. Op de televisie en social media zie je dat er veel voor hen op touw wordt gezet. Er worden bloemen geschonken, artiesten komen optreden, hoogwerkers worden ingezet, alles om de ouderen een hart onder de riem te steken en niet te laten vereenzamen.

Toch merkt het thuiszorgteam van Carinova dat de eenzaamheid toeneemt. Een medewerker van het thuiszorgteam kon het niet langer aanzien en stak zelf de handen uit de mouwen. Ze is naar de lokale bloemenzaak ‘Theo Wispels Bloemenshops’ in Heino gegaan om te vragen of zij mee wilden werken aan het mooie idee om ook alle ouderen in de thuiszorg van Heino een bos tulpen te schenken. Daar hoefden zij geen twee keer over na te denken en zo geschiedde dat iedere cliënt van de thuiszorg in Heino een bos tulpen ontving.

“Het was mooi om te zien hoeveel mensen je blij kunt maken met een bos bloemen. Eén client gaf aan net een sombere dag te hebben, een betere dag konden wij niet uitkiezen om deze bos bloemen te geven”, zegt een medewerker van Carinova Heino.

Meer foto's

1 REACTIE

  1. Ik kom uit Heino, heb in Olst en Deventer, dus dit bericht doet me wel wat!! Architect Mensink die mijn vader in Heino wel eens nodig had (voor een restaurant) woonde aan de J.Hooglandstraat in Olst!! En ik heb gewoont aan de Welle in Deventer.
    Goed plan van de bloemen voor de zorg!!
    Fijne dag verder! vr.groet Jose Lokin-Lokin.
    06/41440899.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.