Arrangementen voor tourritten in de eigen auto

ALMELO – Eventbureau Bcause uit Almelo biedt arrangementen voor tourritten voor koppels en gezinnen aan. De tourritten, onder de naam Drive Through, zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Gezinnen zullen in hun eigen auto een route rijden aan de hand van een routeboek.

De Drive Through gaat van start met twee routes: editie Salland en editie Twente. Deze routes kronkelen door het buitengebied en komen onderweg langs enkele lokale producenten en horeca. Op deze locaties is er een pakket klaargemaakt met huisgemaakte producten en lekkernijen voor de inzittenden om mee te nemen. Een belangrijk uitgangspunt is dat gezinnen de auto niet uit mogen; alles wordt netjes klaargezet om mee te nemen. Bcause wil op deze manier gezinnen een leuke doch verantwoorde buitenactiviteit bieden en tegelijkertijd lokale horeca en producenten de mogelijkheid geven om hun producten aan te bieden.
Deze routes zijn elke dag beschikbaar voor inschrijving. In de nabije toekomst wil Bcause meerdere routes vanaf verschillende locaties in Nederland aanbieden. Alles met de hoofdregel dat hetgeen zij organiseren binnen de richtlijnen van het RIVM past. Afstand houden, in de auto blijven en een maximum aantal inschrijvingen per dag zijn enkele primaire voorwaarden die gehanteerd worden om het veilig te houden. Binnenkort zullen de inschrijvingen geopend worden, dit zal gaan via de website staging2.drivethroughrally.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.