Nu al drieduizend deelnemers aan de Grote Clubactie

REGIO – De impact van het coronavirus op het verenigingsleven is groot: verenigingen liggen stil en daardoor blijven inkomsten uit de kantine, evenementen of toernooien uit. Maar liefst drieduizend verenigingen hebben zich dan ook al ingeschreven voor de Grote Clubactie, die op zaterdag 19 september van start gaat.

Nog niet eerder stond de teller zo hoog rond deze tijd van het jaar. Dit benadrukt de pure noodzaak van extra inkomsten voor verenigingen, nu zij nauwelijks geld in het laatje krijgen. Door het aanbieden van verschillende verkoopmethodes, waaronder online lotenverkoop, is er altijd een geschikte manier om loten te verkopen en zo geld op te halen voor de club.

Directeur Grote Clubactie Frank Molkenboer: “Competities zijn over en daarmee is het seizoen 2019-2020 tot een abrupt einde gekomen. Veel verenigingen denken na over hun toekomst en hoe zij het financieel moeten bolwerken. Als Grote Clubactie kunnen we voor veel verenigingen nu het verschil maken. Extra inkomsten uit een actie zijn voor clubs zeer welkom om de financiën draaglijk te krijgen en te houden.”

Groot, klein, sport of cultuur: iedereen kan meedoen met de Grote Clubactie. Jaarlijks halen verenigingen met de actie tussen de 500 en 15.000 euro op. Kijk voor meer informatie op clubactie.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.