Home / Sallandcentraal / Zwembad Tijenraan dicht tot 31 maart

Zwembad Tijenraan dicht tot 31 maart

RAALTE – Sportbedrijf Raalte heeft na samenspraak met de gemeente besloten zwembad Tijenraan tot en met 31 maart te sluiten. Alle activiteiten, vrijzwemmen, zwemlessen en groepslessen in het zwembad zijn inmiddels vervallen. Ook het diplomazwemmen op 14 maart gaat niet door. Dit besluit volgt op de aangescherpte corona-maatregelen die op 12 maart van kracht zijn geworden en op basis waarvan ook de sportverenigingen hun activiteiten in Sportcentrum Tijenraan tot en met 31 maart annuleren. In lijn met het beleid van de rijksoverheid (scholen blijven open) zal het bewegingsonderwijs in Tijenraan de komende periode wel doorgaan. Het gezondheidscentrum blijft ook geopend voor huurders en klanten.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.