Zwembad Tijenraan dicht tot 31 maart

RAALTE – Sportbedrijf Raalte heeft na samenspraak met de gemeente besloten zwembad Tijenraan tot en met 31 maart te sluiten. Alle activiteiten, vrijzwemmen, zwemlessen en groepslessen in het zwembad zijn inmiddels vervallen. Ook het diplomazwemmen op 14 maart gaat niet door. Dit besluit volgt op de aangescherpte corona-maatregelen die op 12 maart van kracht zijn geworden en op basis waarvan ook de sportverenigingen hun activiteiten in Sportcentrum Tijenraan tot en met 31 maart annuleren. In lijn met het beleid van de rijksoverheid (scholen blijven open) zal het bewegingsonderwijs in Tijenraan de komende periode wel doorgaan. Het gezondheidscentrum blijft ook geopend voor huurders en klanten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.