Home / Nieuws / Woonzorglocaties van Carinova sluiten deuren voor bezoek

Woonzorglocaties van Carinova sluiten deuren voor bezoek

REGIO – Alle woonzorglocaties van Carinova zijn afgelopen vrijdag volledig gesloten voor bezoek. De overheid heeft opgeroepen om alle woonzorglocaties in Nederland te sluiten om ouderen te beschermen tegen het coronavirus.

Carinova volgt deze maatregel op en sluit alle tien locaties. Alleen voor bewoners in de stervensfase kan in overleg een aangepaste bezoekregeling worden afgesproken. “We beseffen hoe drastisch deze aangescherpte maatregelen zijn en welke impact deze hebben op de bewoners, op mantelzorgers en bezoekers”, laat Carinova weten. “Het zijn keuzes die door hart en ziel snijden en niet stroken met datgeen waarvoor alle medewerkers staan. Echter gezien de kwetsbaarheid van alle bewoners en vanuit de verantwoordelijkheid voor de medewerkers ziet Carinova geen andere mogelijkheid dan de maatregelen strikt te hanteren.”

 

 

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.