Website voor inkopen bij winkeliers centrum Raalte

RAALTE – De ROV-ondernemers in het centrum van Raalte hebben de handen ineen geslagen om lokale inkopen ondanks de coronacrisis te stimuleren. Inmiddels is de website staging2.beleefraalte.nl gelanceerd, waarmee lokaal inkopen voor de consument mogelijk blijft. Naast het plaatsen van bestellingen is het mogelijk om afspraken te maken.

Zo kan men brood bestellen bij de bakker, vlees van de slager thuisbezorgd krijgen, kleding op afspraak passen in de winkel of een afspraak maken om gordijnen op te laten meten. Dat laatste bijvoorbeeld met Huub ter Haar van Haarco. “Bij ons kunnen bestellingen niet via de site gemaakt worden, maar wij laten aan de consument zien dat we bereikbaar zijn. Wil een consument graag stalen van gordijnen of vloeren, dan maken wij een afspraak om langs te gaan. Desnoods hangen we de stalen aan de deur om contact zoveel mogelijk te vermijden.”
Het centrum van Raalte promoot al langere tijd het lokaal inkopen, maar niet eerder werd dit gezamenlijk opgepakt. “De website, van idee tot lancering, was binnen een paar dagen gerealiseerd. Samen de schouders eronder is het motto met beleefraalte.nl”, zo meldt het ROV.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.