Home / Sallandcentraal / Vrijwilligers gezocht voor soepcafé in Raalte

Vrijwilligers gezocht voor soepcafé in Raalte

RAALTE – WijZ Welzijn wil In juni 2020 starten met een soepcafé in het Annahuis in Raalte. De activiteit moet één keer per maand op een vrijdagmiddag/avond (17.00-19.30 uur) plaatsvinden. Maar daarvoor zijn wel helpende handen nodig. Er zijn verschillende taken, denk aan: boodschappen halen, voorbereidend werk, koken, tafels dekken en soep uitserveren. De voorbereiding start op dezelfde dag vanaf 13.30 uur. Het tegengaan van voedselverspilling is voor het Soepcafé een belangrijk uitgangspunt. Daarnaast staan gezelligheid en ontmoeting hoog in het vaandel. Iedereen is van harte welkom om op vrijdagmiddag aan te schuiven en betaalt naar draagkracht een vrij bedrag. Voor meer informatie en aanmelding neem contact op met Dinette Geerts, e-mail: emgeerts50@kpnmail.nl of tel. 0572-354944 of Anne Eilander, e-mail:
a.eilander@wijz.nu of mob. 06-13882293.

Lees ook

41-ste editie Amortocht vanuit Holten

HAARLE – Restaurant Tastoe in Holten vormt op zaterdag 3 en zondag 4 oktober de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.