Home / Sallandcentraal / Voorstelling in kader van 250 jaar Hoonhorst

Voorstelling in kader van 250 jaar Hoonhorst

HOONHORST – Dit jaar bestaat Hoonhorst 250 jaar. En dat wordt op allerlei mogelijke manieren gevierd. Ook toneelgroep Kolde’r’ doet hier enthousiast aan mee. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Minke Kraijer uit Zwolle zich vol overgave verdiept in de geschiedenis en in het dialect van Hoonhorst. Ze bedacht een verhaallijn met typerende rolfiguren en geleidelijk aan kwam een toneelstuk tot stand met de titel: Woar blef de tied.

Het toneelstuk handelt over het avontuur van Fransiscus. Het is een reis door de tijd en grotendeels op waarheid gebaseerd. Alhoewel… De voorstelling is op donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 maart te zien in zaal Kappers. Een kaartje, te bestellen via 0529-401350, kost 7,50 euro (kinderen t/m 15 jaar betalen 6 euro). Aanvang 20.00 uur.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.