Home / Sallandcentraal / Voorschot voor ZZP’ers met financiële problemen

Voorschot voor ZZP’ers met financiële problemen

RAALTE – De landelijke maatregel van de Rijksoverheid voor inkomensondersteuning voor zelfstandige ondernemers (ZZP’ers) is nog in ontwikkeling. Voor ondernemers voor wie de nood hoog is en die daarop niet kunnen wachten, is het daarom mogelijk om bij de gemeente Raalte alvast een voorschot aan te vragen via raalte.nl/voorschot-voor-ondernemers.

Hiermee kan in het levensonderhoud worden voorzien. De gemeente besluit binnen twee weken over de aanvraag. Geen voorschot nodig, maar wel gebruikmaken van de komende landelijke regeling? Vul dan ook dan het online aanvraagformulier in. De gemeente laat dan weten wanneer de landelijke regeling gereed is. De gemeente gaat de ondernemers die zich al gemeld hadden voor de zogenaamde Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) actief benaderen om hen op de mogelijkheid van een voorschot te wijzen.
Voor meer informatie over de regeling neem contact op met Nicolette Klunder en Marleen Kuiphuis, via nicolette.klunder@raalte.nl of marleen.kuiphuis@raalte.nl. Vermeld daarbij naam, bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer. Naar aanleiding van de mail nemen ze op werkdagen binnen 24 uur contact op. Dit kan ook buiten kantoortijden zijn.

Op raalte.nl/informatie-voor-ondernemers vinden ondernemers informatie over de maatregelen die zijn getroffen om ondernemers te ondersteunen in de coronacrisis. Ook vinden ondernemers daar een overzicht met contactpersonen.

Lees ook

‘Dat het meteen al zo druk zou zijn, hadden wij ook niet verwacht’

Zussen Erna en Emily Poppe aan de Plas in Raalte van start met smaaksalon Peper …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.