Vloedgraven Bloemen en Wonen stopt in Wijhe

WIJHE – Met ingang van 24 maart heeft Thomas Vloedgraven van Vloedgraven Bloemen en Wonen zijn winkel in Wijhe gesloten. “Vrij plotseling ben ik tot dit besluit gekomen, al was het niet makkelijk”, vertelt hij. “Vanwege diverse redenen is het voor mij als ondernemer niet meer realistisch om de winkel open te houden. Ik heb besloten prioriteit te geven aan het opbouwen van mijn toekomst in Deventer.”

Het was een optelsom van feiten waardoor Thomas tot dit grote besluit kwam. “Het voelde alsof alles ineens samen kwam en ik op een kruispunt stond: de carrièreswitch en daarmee het stoppen van twee vaste medewerksters en het uitvallen van nog een medewerkster maakte al dat ik aan het denken was gezet. Mijn team in Wijhe valt uiteen in een tijd waarin goed personeel heel lastig te vinden is. Daaroverheen kwamen ineens de maatregelen tegen het coronavirus, die een grote en langdurige impact gaan hebben. Verder loopt mijn huurovereenkomst dit jaar af en voelt het niet verstandig om in deze onzekere tijd voor een langdurige periode bij te tekenen. Kortom: twee bedrijven draaiende houden is nu erg risicovol en voor mij niet realistisch. Ik merk en voel aan alles dat mijn toekomst als ondernemer nu in Deventer ligt. Ik ben op 1 januari gestart met een inwerktraject bij Paul Hafkamp Bloemen en per 1 april word ik eigenaar van dat bedrijf. Daar gaat nu de meeste energie en aandacht in zitten en dat betekent dat ik de keuze maak om afscheid te nemen van mijn bedrijf in Wijhe. In eerste instantie wilde ik op 11 april voor het laatste openen, maar het liep anders. Door de verscherpte maatregelen tot 1 juni, die maandagavond door het kabinet werden afgekondigd, zie ik me genoodzaakt om per direct te sluiten.”

Prachttijd

Thomas: “Wat hadden we graag op een andere manier onze tijd in Wijhe afgesloten, maar het mag niet zo zijn. Het voelt niet goed om nu een opheffingsuitverkoop te houden. We doen dit op een later moment, als de situatie dat weer toelaat. Via deze weg wil ik daarom alle trouwe klanten en collega-ondernemers heel hartelijk danken voor de zes prachtige en gezonde jaren die we in Wijhe hebben gehad. Door hun enthousiasme, steun en het grote gunnen heb ik samen met mijn team een bloeiend bedrijf neer kunnen zetten waar ik enorm trots op ben. We hebben met elkaar de meest mooie, gave en bijzondere dingen beleefd, bereikt en gecreëerd. Ik blijf overigens gewoon in Wijhe wonen, dus we komen elkaar ongetwijfeld nog tegen. En voor een ieder die onze creaties niet kan missen: wees welkom in Deventer!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.