Uitstel van betaling voor gemeentelijke heffingen voor ondernemers

RAALTE – Het Raalter college van B&W komt tegemoet aan de wens van veel ondernemers uit de gemeente om de betaling van de gemeentelijke heffingen uit te stellen. Geïnteresseerde ondernemers kunnen het uitstel, dat geldt tot 31 augustus, aanvragen met een formulier. .

De regeling is mogelijk voor alle ondernemers (automatische incasso of niet). Voor meer informatie zie staging2.raalte.nl/informatie-voor-ondernemers. Daar is ook een overzicht te vinden van verschillende instanties waar ondernemers terechtkunnen voor informatie, hulp en financiële steun.
Voor inwoners is het ook mogelijk om uitstel van betaling voor gemeentelijke heffingen aan te vragen. Ook kan er een betalingsregeling getroffen worden. Dit is een standaardprocedure. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op staging2.raalte.nl/belasting-betalingsregeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.