Home / Sallandcentraal / Twente Plat in Podium Heino

Twente Plat in Podium Heino

HEINO – Twente Plat verzorgt op zaterdag 14 maart een voorstelling in Podium Heino. Dat betekent een avond vol sketches, conferences en liedjes.

Ook in het seizoen 2019/2020 brengt Twente Plat weer een gloednieuwe voorstelling, waarin alle ingrediënten terug te vinden zijn, die de Twentse humor zo aanstekelijk maken. Diverse typetjes passeren de revue, zoals de hartsvriendinnen Aaltje en Trijntje, die het opnieuw in het vet krijgen met hun mannen. En Mans de beveiliger, die alweer het Binnenhof onveilig maakt. En natuurlijk ook Hendurk en Geessie, die anekdotes ophalen over hun geboortedorp. De liedjes in het programma worden live begeleid op een grote verscheidenheid aan instrumenten.

Entreekaarten (à 14 euro) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Smulbaai. Telefonisch reserveren kan ook. Bel dan naar tel. 074 3841718 en de kaarten liggen op de avond zelf klaar aan de kassa. Aanvang is om 20.00 uur.

Zie verder www.twenteplat.com.

Lees ook

‘Dat het meteen al zo druk zou zijn, hadden wij ook niet verwacht’

Zussen Erna en Emily Poppe aan de Plas in Raalte van start met smaaksalon Peper …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.