Trots Rohda Raalte opent compleet vernieuwd clubhuis

.

RAALTE – Meer dan trots is Rohda Raalte op zijn geheel gerenoveerde clubhuis. Na zestig jaar trouwe dienst onderging de kantine van de voetbalvereniging de afgelopen maanden een metamorfose. Het resultaat werd vrijdag tijdens de feestelijke opening getoond. Onder meer een nieuwe bar mét biertap, een vergroot terras, grote schermen voor perfect geluid en beeld en een totaal nieuwe keuken waren te bewonderen. De vereniging dankte alle clubmensen en sponsoren die hun steentje aan de (ver)nieuwbouw hadden bijgedragen.

Foto’s: Annet van Raalten

De renovatie van het sportcomplex aan de Zwolsestraat is hiermee echter nog niet klaar. De volgende stap is de aanpak van de kleedkamers. De kleedruimtes onder de tribune, die er al meer dan vijftig jaar staan, worden als laatste onder handen genomen.

 

Meer foto's

.
.
.
.
.
.
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.