Home / Sallandcentraal / Tijdelijke lokalen voor Aloysiusschool

Tijdelijke lokalen voor Aloysiusschool

RAALTE – De gemeente Olst-Wijhe laat drie tijdelijke lokalen plaatsen voor de St. Aloysiusschool op de Boskamp. De school heeft te lijden onder schimmels die zowel het gebouw als het luchtklimaat aantasten. Leerlingen en medewerkers hebben daardoor last van gezondheidsklachten. Waar de lokalen komen te staan, is nog niet duidelijk: bij de school zelf of bij De Klimboom. De tweede locatie valt onder Stichting De Mare en het bestuur heeft aangegeven de optie om op deze locatie tijdelijke lokalen te plaatsen te willen onderzoeken. Uiterlijk 10 april wordt de definitieve locatie bepaald. De tijdelijke lokalen worden binnenkort besteld en voor beide locaties worden vergunningen aangevraagd zodat er geen tijd verloren gaat. Op de tijdelijke lokalen zit namelijk doorgaans een levertijd van ongeveer zes weken. De kosten van het plaatsen van drie tijdelijke lokalen zijn naar schatting zo’n 38.400 euro per jaar.

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.