Tijdelijke lokalen voor Aloysiusschool

RAALTE – De gemeente Olst-Wijhe laat drie tijdelijke lokalen plaatsen voor de St. Aloysiusschool op de Boskamp. De school heeft te lijden onder schimmels die zowel het gebouw als het luchtklimaat aantasten. Leerlingen en medewerkers hebben daardoor last van gezondheidsklachten. Waar de lokalen komen te staan, is nog niet duidelijk: bij de school zelf of bij De Klimboom. De tweede locatie valt onder Stichting De Mare en het bestuur heeft aangegeven de optie om op deze locatie tijdelijke lokalen te plaatsen te willen onderzoeken. Uiterlijk 10 april wordt de definitieve locatie bepaald. De tijdelijke lokalen worden binnenkort besteld en voor beide locaties worden vergunningen aangevraagd zodat er geen tijd verloren gaat. Op de tijdelijke lokalen zit namelijk doorgaans een levertijd van ongeveer zes weken. De kosten van het plaatsen van drie tijdelijke lokalen zijn naar schatting zo’n 38.400 euro per jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.