Home / tweetpost / Tiende editie van Vechtgenotenrit verzet naar 2021

Tiende editie van Vechtgenotenrit verzet naar 2021

OMMEN – De organisatie van de Vechtgenotenrit heeft besloten zaterdag 6 juni de tiende editie niet door te laten gaan. In verband met de aangescherpte maatregelen naar aanleiding van de Coronacrisis vindt de organisatie het niet verantwoord om dit jaar de rit te verrijden.

De Vechtgenotenrit is een gratis dagje uit voor kinderen en hun gezinnen die zelf of binnen het gezin geconfronteerd zijn met (de gevolgen van) kanker. De gezinnen gaan de hele dag mee op trikes, in zijspannen en achterop motoren, waarbij ook een gezellige lunch en activiteiten worden georganiseerd.

De tiende Vechtgenotenrit is verplaatst naar zaterdag 5 juni 2021.

Lees ook

De GAAV(e) winkel geopend

WIJHE – Zorgstichting Ygdrasil heeft besloten om de ‘GAAV(e) winkel’ (voorheen de Toverbal) aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.