Tiende editie van Hellendoornse pubquiz

HELLENDOORN – De pubquiz tijdens Hellendoorn Open Air is inmiddels een van de gezelligste tradities in Hellendoorn en omstreken geworden. Dit jaar wordt de pubquiz alweer voor de 10e keer georganiseerd en natuurlijk wordt de quiz weer gemaakt en gepresenteerd door Chris Piguillet (Pubquizmaster).

10 jaar geleden was het fenomeen pubquiz in de gemeente Hellendoorn nog geheel onbekend bij de meeste mensen. De eerste keer werden er met veel moeite 40 teams bij elkaar gesprokkeld en het werd meteen een groot succes. De jaren daarna groeide de pubquiz uit tot een feestelijke happening met veel strijd en gezelligheid tussen de teams.

Dit jaar vindt de pubquiz plaats op zaterdag 11 juli om 18.00u in park ‘De Geuren’.

Zie staging2.hellendoornopenair.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.