Thema-avond van ZP Raalte over klimaatverandering

RAALTE – ZP Raalte houdt op dinsdag 10 maart een thema-avond in Elckerlyc in Luttenberg over klimaatverandering en de energietransitie. Simon Troost (strategisch adviseur klimaat, water en energie) maakt het thema persoonlijk. Op een interactieve manier plaatst hij klimaatverandering letterlijk en figuurlijk in de ‘achtertuin’. Hij stelt vragen over klimaatbestendig wonen, hittestress en wateroverlast en doet suggesties over de opwekking van duurzame energie. De bijeenkomst is voor zelfstandige professionals uit Salland. De toegang is gratis en óók toegankelijk voor niet-leden van ZP Raalte. Wel opgave vooraf (voor zaterdag 7 maart). Aanvang is om 19.30 uur. Na de presentatie is er tot 21.30 uur een informele netwerkborrel. ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren. Meer informatie of lid worden? Kijk op staging2.zpraalte.nl of mail naar info@zpraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.