Sluiting dreigt voor ‘Goede Buren’ in Olst

OLST – Goede Buren is het thuishonk van Stichting Bij de Buuren. Zij huisvesten o.a. een repaircafé en een soepcafé. Daarnaast verkopen ze biologische producten en bieden ze ondernemers en hobbyisten de kans om hun producten aan de man te brengen. Door de coronacrisis heeft Goede Buren de winkel half maart gesloten. Alle inkomsten vielen daarmee weg. “Dit betekent dat Goede Buren zeer binnenkort de kosten van het pand niet meer kan dragen”, laat Martha Beeker van Goede Buren weten.

Om te blijven bestaan, vraagt Goede Buren om een gift. “Deze gift wordt gebruikt om kosten van het pand te dekken in de tijd dat wij gesloten zijn. We verwachten dat we 3 tot 4 maanden moeten overbruggen.”

Een donatie kan gestort worden via giftenplatform staging2.geef.nl.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.