Singlepresentatie Nie Wies in Eetcafé Boskamp

OLST – De Sallandse boerenrockers van Nie Wies presenteren op zaterdag 7 maart hun nieuwe single ‘De Rodeo’ in Eetcafé Boskamp. In het voorprogramma staat de rock-‘n-roll/rockabillyband The Rollsisters.

Nie Wies bestaat inmiddels al weer meer dan vijf jaar en heeft hard gewerkt aan zijn naamsbekendheid. De band speelt voornamelijk boerenrockcovers, maar heeft ook eigen muziek geschreven en uitgebracht. Ook ‘De Rodeo’ is een eigen nummer. Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het nummer over de autorodeo’s die in de zomerperiode vooral in het oosten van het land worden gehouden. Bij een nieuw nummer hoort natuurlijk ook een clip. Hiervoor is een heus rodeoterrein inclusief snackwagen als decor nagebootst.
Afgelopen zomer heeft de band een nieuwe frontman gekregen: Bob Mölder. Via hem is het nieuwe nummer tot stand gekomen.
De zaal is geopend vanaf 20.30 uur. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.