Home / Sallandcentraal / Samenzang in WH Zwart Hal

Samenzang in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Op zaterdag 14 maart vindt een Passie Pasen Samenzang plaats in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Ad Huetink bespeelt het orgel. Op het programma staan onder andere ‘Ave Maria’ (F. Schubert), ‘Es ist das heil uns kommen her’ (J.S. Bach), ‘Fantasie daar juicht een toon’ (J. Zwart) en ‘Halleluja’ (G.F. Händel). Aanvang is om 20.00 uur.

De entree bedraagt 10 euro (inclusief koffie/thee met koek en een hapje en een drankje na afloop). Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveren kan via tel. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per email: adhuetink@gmail.com of via www.huetink-royalmusic.nl. De netto-opbrengst komt ten goede aan de Manege zonder Drempels in Bennekom en Kindertehuis Jemima in Bethlehem.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.