Samenzang in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Op zaterdag 14 maart vindt een Passie Pasen Samenzang plaats in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Ad Huetink bespeelt het orgel. Op het programma staan onder andere ‘Ave Maria’ (F. Schubert), ‘Es ist das heil uns kommen her’ (J.S. Bach), ‘Fantasie daar juicht een toon’ (J. Zwart) en ‘Halleluja’ (G.F. Händel). Aanvang is om 20.00 uur.

De entree bedraagt 10 euro (inclusief koffie/thee met koek en een hapje en een drankje na afloop). Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveren kan via tel. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per email: adhuetink@gmail.com of via staging2.huetink-royalmusic.nl. De netto-opbrengst komt ten goede aan de Manege zonder Drempels in Bennekom en Kindertehuis Jemima in Bethlehem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.