Home / Sallandcentraal / SallaBande in Trefpunt Heeten

SallaBande in Trefpunt Heeten

HEETEN – Het Ensemble SallaBande treedt op zaterdag 7 maart op in Kulturhus Trefpunt in Heeten. SallaBande bestaat uit enkele enthousiaste musici uit de regio Salland: Sylvia Graansma op fluit, Maaike Gerritsen op viool, Jeroen van Dijk op cello en Rianna van Dijke op piano. Zij brengen muziek van onder andere Bach, Beethoven, Pärt en Dvorak. De organisatie is in handen van Heerensociëteit Salahom Heeten in samenwerking met het Trefpunt. Na afloop is er een nazit. Aanvang is om 20.15 uur; de deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt 10 euro (tot 18 jaar 5 euro).

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.