Running club RCL breidt trainingsaanbod uit

REGIO – Runningclub RCL, de hardloopvereniging voor Zwolle-Zuid, Heino en omgeving, breidt het trainingsaanbod uit. Vanaf 1 april kan ook op de woensdagochtend worden getraind. De trainingen vinden plaats in de bosrijke omgeving van Den Alerdinck.

Running Club RCL telt meer dan tweehonderd leden. De vaste trainingslocaties zijn in Zwolle-Zuid, op landgoed Den Alerdinck en in Heino. “Hier houden we intervaltrainingen”, meldt de vereniging in een persbericht. “Op wisselende locaties in een mooie omgeving houden we ook duurlopen. De leden kiezen zelf waar en hoe vaak ze willen trainen. De trainingen zijn geschikt voor alle niveaus. Als je wilt beginnen met hardlopen, of het leuk vindt om in een groep te gaan lopen, train dan een paar keer met ons mee en beslis dan of je lid wilt worden. Het enige dat je hoeft te doen is naar onze training te komen en je te melden bij een van onze aanwezige KNAU gecertificeerde trainers.”

De trainingen starten bij sportpark de Siggels aan de IJsselcentraleweg 9 in Zwolle (dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur); landgoed Den Alerdinck aan de Den Alerdinckweg in Laag Zuthem (vanaf woensdag 1 april, telkens van 9.30 tot 11.00 uur en elke donderdag tot en met september van 19.00 tot 20.30 uur); Overmars Installatietechniek aan de L.J. Costerstraat 19 in Heino (elke donderdag van oktober tot en met maart van 19.00 tot 20.30 uur) en op zondag van 9.00 tot 10.30 uur (duurlopen op wisselende locaties). Kijk voor meer informatie op staging2.rcl98.nl of op facebook (RCL98).

Onder corona-voorbehoud

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.