Rommelmarkt in de Hoogeweg

RAALTE – Op zondag 8 maart vormt manege de Hoogeweg in Raalte weer de locatie voor een rommelmarkt. Er staan vooral mensen uit de regio die hun overtollige huisraad, gereedschap, fietsen en speelgoed voor een schappelijke prijs van de hand willen doen. Beide hallen zijn volledig volgeboekt. Op het verwarmde terras in de hal en bovenin de kantine kunnen verkopers en bezoekers terecht voor een hapje of een drankje. De entree bedraagt 1 euro (kinderen tot en met 11 jaar gratis) en parkeren is gratis. De markt is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie bel naar 0572-354548 of stuur een e-mail naar rommelmarkt.hoogeweg@outlook.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.