René de Vent wordt nieuwe manager van Sportservice Overijssel

REGIO – René van Vent wordt vanaf 1 april de nieuwe manager van Sportservice Overijssel. Hij neemt het stokje over van Hack Goettsch die na 25 jaar stopt. Sportservice Overijssel is de provinciale organisatie voor stimulering en ondersteuning van sport en bewegen in Overijssel. Samen met vele partners verbeteren zij de randvoorwaarden zodat de inwoners van Overijssel (meer) kunnen gaan sporten en bewegen.

 De Vent (59) is woonachtig in Slagharen. Hij was acht jaar wethouder in de gemeente Hardenberg en de afgelopen twee jaar adviseur bij Keizers & Visser Overheidsconsultancy in Zwolle. “Dit is een kans uit duizenden. Na mijn middelbare school had ik één doel: een opleiding en functie in de sportwereld. Dat is anders gelopen, maar de passie voor sport is onverminderd gebleven. Ik wil mijn ambitie, in combinatie met een flinke portie werk- en levenservaring, graag waarmaken bij Sportservice Overijssel”, vertelt De Vent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.