Raalter rockevenement ‘Legends of Rock’ verplaatst naar september

RAALTE – Het festival ‘Legends of Rock’ wordt verplaatst naar 18 en 19 september 2020. Het evenement zou op 12 en 13 juni plaatsvinden, maar door de coronacrisis is besloten om het te verplaatsen. Legends of Rock wordt voor de derde editie georganiseerd en verkocht vorig jaar op één van de 2 dagen volledig uit. Het evenement in Raalte op het terrein naast het Hoftheater trok vorig jaar circa 3.500 bezoekers en is daarmee voor liefhebbers van rockmuziek uit de brede regio nu al een vaste prik in de agenda.

Reeds gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum en vanwege de verplaatsing zijn er tijdelijk ook weer earlybird-tickets verkrijgbaar. De organisatie roept bezoekers op om juist in deze tijden tickets te kopen om alle partijen rondom de organisatie van het evenement te ondersteunen; de vele leveranciers en artiesten die afhankelijk zijn van inkomsten uit evenementen.

Meer informatie en tickets zijn verkrijgbaar via de website staging2.legendsofrock-raalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.