Ook Theater Podium Heino cancelt programma

HEINO – Theater Podium Heino heeft de geplande voorstellingen van Anne en Lisa (vrijdag 20 maart), ‘Samen op Stap’ (zondag 22 maart) en Margje Wittermans (vrijdag 27 maart) afgelast. Dit natuurlijk in verband met de nieuwe coronamaatregelen. Het gaat om de drie laatste voorstellingen van dit seizoen.

“Een lastig besluit voor ons maar we kunnen en willen de verantwoording niet op ons nemen, ondanks het feit dat onze intieme zaal net geen honderd plaatsen heeft”, zo stelt het team achter het theater. “We doen ons uiterste best om het geld van degenen die al een kaartje besteld en betaald hebben zo snel mogelijk terug te storten. Uiteraard kan men het bedrag ook doneren aan ons theater als tegemoetkoming aan onze kosten voor artiesten wiens voorstelling we cancelen.”
Theater Podium Heino hoopt begin mei de brochures voor het nieuwe seizoen te kunnen verspreiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.