Ook Chef’Special naar Dauwpop

HELLENDOORN/NIJVERDAL – Dauwpop heeft weer een rij nieuwe namen aan het programma toegevoegd. De bekendste band is Chef’Special; ook nieuw op het affiche zijn Weval, Joost, Pip Blom, S10, Thijs Boontjes, Poke, SONS, Beatcrooks, Partnerruil, Darlyn en Personal Trainer. Eerder maakte Dauwpop, dit jaar op Hemelvaartsdag 21 mei, al de komst van onder meer Basement Jaxx (DJ Set), Kensington, Wolfmother, Mark Lanegan en Typhoon bekend.

Nieuw is ook de area Funhouse; een podium met ouderwets raggende gitaren, niet voor niets vernoemd naar een plaat van The Stooges. Daar zijn onder andere Porridge Radio, Hallo Venray, Thumper, Scram C Baby, Ploegendienst, Heavy Lungs en Personal Trainer te zien. De komende editie van Dauwpop betekent ook de laatste keer ‘Glory Hole’. Deze ‘vunzige’ area was altijd spraakmakend, maar Dauwpop heeft besloten om er op het hoogtepunt mee te stoppen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via Dauwpop.nl. De organisatie verwacht ook dit jaar weer ruim van tevoren uit te verkopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.