Home / Sallandcentraal / Onderzoek naar hangplek in Olst

Onderzoek naar hangplek in Olst

WIJHE – Er is behoefte aan een (inloop)voorziening of hangplek in Olst waar activiteiten voor jongeren georganiseerd kunnen worden. Dat heeft het jongerenwerk geconstateerd. Zij onderzoekt nu hoe deze plek er uit moet zien en of er een plek is in Olst waar jongeren daadwerkelijk terecht kunnen. De jongerenwerkers hopen op de korte termijn hun bevindingen met de gemeente Olst-Wijhe te delen. De wijkagent ondersteunt het plan van de jongerenwerkers voor een inloopvoorziening waar activiteiten georganiseerd kunnen worden, maar vindt dat een hangplek zoals die bij de Loswal in Wijhe onvoldoende toegevoegde waarde heeft. Het jongerenwerk voert dit onderzoek uit naar aanleiding van de raadsvergadering van 11 november 2019 waarbij wethouder Blind de toezegging deed om bij het jongerenwerk en de wijkagent navraag te doen of er behoefte is aan een hangplek in Olst.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.