Home / Uncategorized / Noodverordening in Veiligheidsregio IJsselland vanwege coronavirus

Noodverordening in Veiligheidsregio IJsselland vanwege coronavirus

REGIO – Ook in de Veiligheidsregio IJsselland is de noodverordening ingesteld. Dit betekent dat politie en gemeente makkelijker kunnen optreden als de maatregelen genegeerd worden. “Al zullen we niet direct klaarstaan met een boete”, zegt directeur Arjan Mengerink.

Dat meldt RTV Oost.

“Als scholen of bedrijven zich niet aan de maatregelen houden, geeft dit ons een instrument om op te treden”, legt Mengerink uit. Toch zullen particulieren niet snel bekeurd worden. “We doen in eerste instantie een beroep op het gezond verstand van de mensen.”

Lees ook

Gewoon Carolien: ‘Zorgenkinderen’

‘Mijn kind is altijd zo onrustig..’, ‘soms ben ik zo moe van al dat zorgen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.