Noodverordening in Veiligheidsregio IJsselland vanwege coronavirus

  REGIO – Ook in de Veiligheidsregio IJsselland is de noodverordening ingesteld. Dit betekent dat politie en gemeente makkelijker kunnen optreden als de maatregelen genegeerd worden. “Al zullen we niet direct klaarstaan met een boete”, zegt directeur Arjan Mengerink.

  Dat meldt RTV Oost.

  “Als scholen of bedrijven zich niet aan de maatregelen houden, geeft dit ons een instrument om op te treden”, legt Mengerink uit. Toch zullen particulieren niet snel bekeurd worden. “We doen in eerste instantie een beroep op het gezond verstand van de mensen.”

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.