Home / Sallandcentraal / Nieuw Sion vangt familie van coronapatiënten op

Nieuw Sion vangt familie van coronapatiënten op

DIEPENVEEN – De leiding van Nieuw Sion, de vroegere abdij Sion, heeft besloten om in te gaan op een dringende oproep van het Deventer Ziekenhuis om onderdak te bieden aan familieleden van Brabantse coronapatiënten die in het ziekenhuis zijn of worden opgenomen. Deze familieleden zullen het gastenhuis betrekken dat verder wordt afgesloten van de overige delen van Nieuw Sion. “We hopen zo onze morele plicht om gastvrij te zijn, zeker in tijden van nood, waar te maken”, zo laat de leiding weten. “Het zal voor ons allemaal vreemd zijn dat Nieuw Sion nu zo weinig toegankelijk wordt. Hopelijk komen we samen goed door deze ongekende crisistijd.” Vrijwilligers die als voorganger of deelnemer deelnemen aan het getijdengebed moeten zich op tijd bij de assistent-beheerder melden om wel binnengelaten te worden.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.