Home / Sallandcentraal / Nicolaaskerk Wijhe geopend voor stilte of gebed

Nicolaaskerk Wijhe geopend voor stilte of gebed

WIJHE – De Nicolaaskerk in Wijhe opent een paar keer in de week haar deuren voor mensen die in deze ongewisse tijden de behoefte voelen om even de kerk binnen te lopen. Om bijvoorbeeld een kaarsje aan te steken, te bidden of stil te zijn. De kerk is op dinsdag- en vrijdagochtend geopend van 10.00 tot 11.00 uur en op zaterdagmiddag van 15.00 uur tot 16.00 uur. Tot en met 5 april zijn er geen vieringen voor gemeenteleden. Wel kunnen de aangepaste vieringen op zondagmorgen om 9.30 uur (22 maart om 10.00 uur), worden gevolgd op www.kerkdienstgemist.nl.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.