Home / Nieuws / Natuurmonumenten roept op: ‘Blijf binnen!’

Natuurmonumenten roept op: ‘Blijf binnen!’

REGIO – Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan wordt opgeroepen om zoveel mogelijk binnen te blijven. Toch trekken veel mensen eropuit om boodschappen te doen op een markt, naar het strand te gaan of de bossen in te gaan. “Dit is niet meer verantwoord”, schrijft Natuurmonumenten. “Dringend verzoek om naar huis te gaan of thuis te blijven. We snappen dat dit geen leuke boodschap is, maar wel nodig. Ga niet de natuur in vandaag!”

Lees ook

Natuurbericht: Gadverdamme

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. Deze week zag Sjaak dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.