Home / tweetpost / Luttenbergse afdeling van De Zonnebloem bestaat 70 jaar

Luttenbergse afdeling van De Zonnebloem bestaat 70 jaar

LUTTENBERG – In 1960 begonnen twee dorpsbewoners met de actie ‘Zon in de Schoorsteen’. In de jaren die volgden hebben vrijwilligers het Zonnebloemwerk in Luttenberg voortgezet. Naast het bezoeken van gasten, wordt er regelmatig een gezellige middag georganiseerd in Elckerlyc of op een andere leuke locatie.

Op dinsdag 3 maart vierden gasten, (oud)-vrijwilligers en bestuursleden het 70-jarig bestaan van de Luttenbergse afdeling van De Zonnebloem. Tijdens de feestelijke middag waren er mooie woorden, optredens en muziek.

 

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.