Lekkage afsluiter gasleiding in Raalte: morgenvroeg gerepareerd door Enexis

RAALTE – Bij een afsluiter van een gasleiding aan de Kanaalstraat Oostzijde is een klein lek ontstaan. Dit zal gerepareerd moeten worden. Enexis heeft in samenwerking met de hulpdiensten en gemeente besloten om de afsluiter morgenvroeg te vervangen. Vanavond en vannacht wordt de lekkage bewaakt door medewerkers van Enexis. Morgenvroeg wordt er een omleiding gecreëerd en zal de afsluiter vervangen worden. Op deze manier hoeven er geen huishoudens te worden afgesloten van het gas. Mochten hier wijzigingen in plaatsvinden dan zal hierover gecommuniceerd worden via de websites van Enexis en gemeente Raalte.

Heeft u een vraag? Neem dan contact op met Enexis via het informatienummer 0800 – 9009.

Foto’s: Arnold Roolvink

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.