‘Legends of the Epic’ bij presentatieavond van FTC Heikera

HEINO – Marco Zomer uit Raalte en Maarten Rechterschot uit Holten vertellen op 18 maart bij FTC Heikera over hun wel heel uitzonderlijke sportprestaties in 2019. Ze hebben vorig jaar drie zware mountainbiketochten gereden en behoren nu tot ’The Legends of the Epic’. En waar de andere ‘Legends’ de mountainbiketochten verdeelden over meerdere jaren, hebben zij de tochten binnen een jaar gereden. Een bijzondere prestatie: slechts tien mensen gingen hen voor, waaronder de Nederlander Enrico Theuns.

Het begon voor Marco en Maarten met de Cape Epic in Zuid-Afrika (maart 2019), daarna de Swiss Epic in Zwitserland (augustus 2019) en als laatste de Pioneer in Nieuw-Zeeland (december 2019). Op 18 maart nemen ze fietstoerclub Heikera mee in het avontuur dat al begon bij een pittige voorbereiding. Wat is er bijvoorbeeld nodig om goed beslagen ten ijs te komen? En wat hebben ze beleefd in die drie tochten op die verschillende continenten.Kortom: het belooft een avond te worden met prachtige persoonlijke verhalen en foto’s. En natuurlijk niet alleen succesverhalen, maar ook verhalen over afzien en samenwerken. Want om te komen tot een dergelijke sublieme  prestatie moet je beschikken over een enorme fysieke maar zeker ook mentale kracht.

Naast het inhoudelijke deel van de vergadering wordt er ook even aandacht gevraagd voor het goede doel: de Alpe d’HuZes. Medebestuurslid van Heikera Angela Schokker zal kort iets vertellen over het plan op 4 juni 2020 met haar dochter Katinka de berg zo vaak mogelijk te beklimmen. Op 29 maart 2020 organiseert ze een Alpe d’HuZes Boerderijen Wandeltocht voor het goede doel vanuit Vital Centre Heino. De kick-off is om 10.00 uur en starten tot 12.00 uur.

De presentatieavond van FTC Heikera wordt op 18 maart 2020 om gehouden bij BijNe9eN in Heino. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Entree gratis. U wordt van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. Ook niet-leden zijn welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.