Koningsnacht in Zwolle met Andre Hazes, Snollebollekes, Hans Kazan en Wolter Kroes

(Advertorial)

ZWOLLE – Coen & Sander presenteren op zondag 26 april (onder voorbehoud i.v.m. het coronavirus) het grootste Koningsnacht Spektakel van Nederland! In een avondvullend programma van 19.00 tot 00.00 uur kunnen ruim 15.000 muziek-en party liefhebbers op de Grote Voort in Zwolle compleet uit hun dak gaan.

Coen en Sander hebben een heel programma voor je in petto met muziek van toffe artiesten. Wie er langswippen? Komt-ie: Andre Hazes, Snollebollekes, Wolter Kroes, Henk Dissel, Dries Roelvink, Zanger Kafke, Lawineboys, Gebroeders Ko en o.a. Hans Kazan! Dat er veel animo is voor een groot spektakel op koningsnacht in Zwolle dat is wel gebleken! De ticketverkoop draait namelijk volop. Heb jij nog geen tickets? Wacht dan niet langer en koop je kaarten voor het grootste Koningsnacht Spektakel van Nederland vandaag nog voor slechts 19,50 euro (ex. fee) op staging2.koningsnachtspektakel.nl!

Bedrijfsuitje

Zet je werk even opzij en geniet samen met je collega’s van een onvergetelijk avondje uit! Dit gaat écht het leukste bedrijfsuitje van 2020 worden! Met fantastische optredens van de leukste artiesten, liters bier en wijn, kilo’s confetti en jullie als waanzinnige feestbeesten gaat dit écht een leuk feestje worden! Praat je collega’s bij, gooi het in de (kantine)groep en kom op 26 april naar de Grote Voort in Zwolle! Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@highenergyevents.nl.

3 REACTIES

  1. Zou dit wel verstandig zijn? Met zoveel mensen bij elkaar?
    Als er geen besmettingen meer bij komen,zou je ze hier weer oplopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.