Klaver 5 op de planken in De Bongerd

WELSUM – Toneelvereniging Klaver 5 uit De Vecht brengt op zaterdag 7 maart het blijspel ‘Het mysterie van de hoekpaal’ op de planken in dorpshuis De Bongerd in Welsum.

Het verhaal handelt over een stel bewoners van een rustig dorpspleintje: de oude vrijsters Lientje en Stientje, die hun dagen vullen met breien en roddelen; de eigenzinnige gemeenteambtenaar Pierre met zijn onderdanige vrouw Tillie en Klaas, de eigenaar van café de Goot met zijn dochter Karlien. Midden op het pleintje staat een oude vervallen hoekpaal met een bankje dat regelmatig de hangplek is van de zwervers Hannes en Coby. Als Pierre besluit de opdracht te geven om deze hoekpaal weg te halen, blijkt dat toch niet zo eenvoudig te zijn. Genoeg tijd dus voor Hannes en Coby om met hun streken een beetje reuring op het pleintje te brengen. Als er dan ook nog een dame van goede komaf verschijnt, blijkt er nog een heel verhaal rondom de hoekpaal te bestaan. Alles bij elkaar genoeg ingrediënten om het dagelijkse leven van de pleinbewoners een beetje spannender te maken.
Toneelvereniging Klaver 5 staat bovendien op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart met hetzelfde blijspel op de planken in zalencentrum de Groot in De Vecht.
De uitvoeringen beginnen allemaal om 20.00 uur; de deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar bij De Bongerd, Carolien Elders (tel. 0571-292502), Reinie Wijngaards (mob. 06-25104176), Heidy Berenschot, mob. 06 12243959, Boekhandel Oonk Twello, Café de Groot (vanaf 9 maart; alleen voor de voorstellingen in De Vecht) en te reserveren via Klaver5toneel@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.