Juud&Jul Raalte en Bij Schulten Wijhe komende zondag samen op RTL4

RAALTE – “Een gaaf project”; zo noemen Bascha en Ellen hun deelname aan het RTL4-programma ‘Plezier&Passie’, dat komende zondag 22 maart om 16.00 uur zal worden uitgezonden. Het programma belicht allerlei verschillende bedrijven in Nederland die gekenmerkt worden door ondernemers die hun hart volgen en waar de teams met passie en overtuiging iedere dag weer hun vak uitoefenen.

“Met onze fysieke winkels en bevlogen teams willen we mensen inspireren en ontzorgen. We hebben ieder een winkel met een eigen kijk op trend en styling. Bascha als het gaat om wonen en lifestyle en Ellen op het gebied van mode en lifestyle voor mannen en vrouwen.”
Zelfstandige winkels zoals Juud & Jul en Bij Schulten stellen zelf hun aanbod samen. “Hierdoor maken we dus een gerichte voorselectie voor de klant met alleen maar te gekke collecties”, aldus Bascha. “Producten die helpen je huis of jouzelf nóg mooier te maken! Precies op elkaar afgestemd zodat je het complete plaatje in één keer treft. We merken steeds meer dat mensen daar blij van worden. Niet meer oneindig zoeken, online bestellen en terugsturen, maar gewoon op je gemak, met een heerlijk kopje koffie erbij, één op één geholpen worden en in één keer vinden wat je zoekt.”
Ellen: ‘We hopen dat nóg meer mensen onze winkels weten te vinden en waarderen. Er gaat toch niets boven oprechte aandacht en gezelligheid?”
Beide winkels zijn online te volgen via Facebook en Instagram, maar kiezen dus bewust voor een fysieke plek om hun producten te verkopen. Het programma wordt herhaald op zaterdag 28 maart om 14.00 uur en zaterdag 2 mei om 14.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.